aA
Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį, apie 2 valandą, Klaipėdoje sulaikytos 5 prostitutės ir sąvadavimu įtariamas asmuo.
Specialaus reido metu Klaipėdos policijos ir Organizuotų nusikaltimų tyrimo tarnybos pareigūnai Melnragėje esančiame viešbutyje "Edita" sulaikė penkias laisvo elgesio merginas ir jas į viešbutį atvežusį taksistą.

Intymią paslaugą klientais apsimetę pareigūnai užsakė telefonu. Už ją buvo atsiskaityta iš anksto pažymėtais pinigais. Juos iš tariamų klientų paėmė merginas į viešbutį atvežęs 21 metų vaikinas. Šiuo metu jis sulaikytas. Pas jį rasti ir pažymėti pinigai, be to, yra filmuotos medžiagos, įrodančios užsiėmus sąvadavimu.

Šiuo metu tariamasi dėl kardomosios priemonės minėtam įtariamajam skyrimo bei dėl baudžiamosios bylos už sąvadavimą kėlimo. Sulaikytos merginos greičiausiai bus nubaustos ir paleistos. Apklausos metu paaiškėjo, kad visos jos yra ne klaipėdietės ir į uostamiestį atvyko iš Biržų, Kelmės bei Telšių rajonų. Sulaikytųjų amžius yra nuo 18 iki 25 metų.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.