aA
Keturios moterys, kurios apsinuoginusios skaitė poeziją, taip išreiškė savo protestą prieš medžių kirtimą nedideliame miestelyje šiaurinėje Kalifornijoje.
Tokiu būdu moterys stengėsi atkreipti dėmesį į masinį medžių kirtimą Westporte, beveik už 300 kilometrų į šiaurę nuo San Francisko.

Protesto akcijos organizatorė Dona Nieto su būreliu bendraminčių apsinuoginusios stovėjo prie kelio, kuriuo buvo vežami nukirsti medžiai, rankose laikydamos gėles ir skaitė poeziją pravažiuojantiems medžių kirtėjams.

“Aš manau, kad tai efektyvus būdas, nes mes keletą kartų privertėme juos sustoti. Poezija yra galinga, be to, pasirodė, kad ir nuoga krūtinė šį tą gali," laikraščiui "San Francisco Examiner" sakė Daryl Cherney, padėjuosi koordinuoti protesto akciją.

Kai į protesto vietą medžių kirtėjai iškvietė vietinio šerifo departamento atstovus, pastarieji čia rado tik kelias apsinuoginusias moteris.

Prie kelio esančios žemės savininkas leido moterims tęsti protestą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.