aA
Dvi išsiskyrusios moterys paliko savo perspektyvius darbus ir įkūrė interneto svetainę, kurios tikslas - padėti kitiems vienišiems tėvams. Yasuda Brindley ir Louisa Garratt po skyrybų susidūrė su galybe problemų ir iššūkių. Jos atsisakė savo darbų dizaino studijoje bei banke ir atidarė planetoneparent.com, vienišų tėvų paramos puslapį, kur galima rasti viską, pradedant nuo to, kaip gauti teisininko patarimą norint apdrausti namą.
Dviejų puikių moterų įkurtame puslapyje yra patarimų dėl darbo, laisvalaikio praleidimo, apsipirkimo, pinigų tvarkymo – rašo “The Brighton and Hove Evening Argus” laikraštis.

Y.Brindley sakė: “Idėja kilo iš mūsų asmeninės patirties. Kai aš išsiskyriau, labai reikėjo vietos, kur būtų visa man reikalinga informacija.”

“Žmonės tikriausiai galvoja, kad mes pasielgėme labai lengvabūdiškai palikdamos gerus darbus, bet kai reikia vienai auginti vaiką ir dar išgyventi skyrybas, darbas atrodo visiškai nereikšmingas. Mes daug ką apgalvojome ir nusprendėme daryti tai, kuo esame tvirtai įsitikinusios”, - teigia abi moterys.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.