aA
Šiaurės Indijoje vykusioje ceremonijoje du broliai "vedė" tą pačią moterį. Visi trys jaunavedžiai teigia, kad kartu jie gyvens labai laimingai.
23-ejų metų Ramdeo Ramas susipažino su 32-iejų metų amžiaus Geeta Kumari siuvimo fabrike, kuriame kartu dirbo. Vėliau jie persikėlė gyventi į kitą miestelį pas vyresnįjį Ramo brolį, 38-erių metų Bali Ramą.

Kai po kelių mėnesių Ramdeo teko grįžti dirbti į tą patį siuvimo fabriką, Geeta ir Bali užmezgė artimesnius santykius. "Mes įsimylėjome tą pačią moterį, be to, mylime vienas kitą kaip broliai. Todėl užuot kovoję dėl Geetos, mes nusprendėme abu ją vesti," pasakojo Ramdeo.

"Dviguba" žmona prisipažino sekanti garsiojo indų epo "Mahabharata" pagrindinės herojės Draupadi, kuri buvo ištekėjusi už penkių brolių, pėdomis.

"Jeigu Draupadi galėjo dalintis lova su penkiais broliais, aš nematau nieko blogo ištekėti už dviejų brolių. Visi trys mes esame labai laiminga ir mums niekas daugiau nerūpi," teigė Geeta.

Vienintelis problema šeimoje, atrodo, yra susijusi su maistu - jaunesnysis brolis mėgsta švelnų maistą, kai tuo tarpu vyresniajam labai patinka aštrūs prieskoniai. Iš padėties Geeta stengiasi išsisukti iš pradžių patiekdama maistą jaunesniam savo vyrui, o vėliau pridėdama aštrių prieskonių maitina savo vyresnįjį vyrą.

Dvipatystė yra griežtai draudžiama pagal Indijos įstatymus. Išimtis yra padaryta tik musulmonams, kurie gali turėti iki penkių žmonų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.