aA
Šeštadienį Lietuvos kelius siaubė tragiškos eismo nelaimės - aštuoniolikoje avarijų žuvo net septyni žmonės.
Kaip praneša ELTA, skaudžiausia, tris gyvybes nusinešusi avarija įvyko apie 16 val. Kėdainių rajono Šingalių kaime. Kelio Cinkiškis-Kėdainiai-Panevėžys 19-ajame kilometre į priešpriešinio eismo juostą išvažiavo automobilis "VW Passat", vairuojamas 1971 metais gimusio šiauliečio Dariaus Aukštikalnio, ir susidūrė su automobiliu "Ford Fiesta", kurį vairavo 1970 metais gimęs kėdainiškis Žilvinas Girionis. Avarijoje žuvo abiejų automobilių vairuotojai ir automobilio "Ford Fiesta" keleivis - 1959 metais gimęs Edmundas Poškus. 21 metų automobilio "VW Passat" keleivė E.M. patyrė galvos sutrenkimą, todėl nugabenta į ligoninę.

Naktį į šeštadienį Marijampolės rajone, kelio Suvalkai-Marijampolė-Kaunas 68-ajame kilometre, J.Č. (g. 1962 m.) vairuojamas automobilis "Dodge Caravan" partrenkė važiuojamąja kelio dalimi ėjusią apie 20 metų nenustatytos asmenybės merginą, kuri nuo sužalojimų mirė.

Šeštadienio rytą Šilutės rajone, kelio Šilutė-Žemaičių Naumiestis-Šilalė 3-iajame kilometre, neblaivaus L.D. (g. 1975 m.) vairuojamas automobilis "Renault Trafic" išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais važiavusiu automobiliu "Ford Curier", kurį vairavo V.G. (g. 1980 m.). Įvykio metu žuvo automobilio "Ford" vairuotojas.

Tą pačią dieną apie 15.30 val. Pasvalio rajone, kelio Panevėžys-Pasvalys-Ryga 29-ajame kilometre, Latvijos piliečio A.P. (g. 1963 m.) vairuojamas automobilis "Scania R 113 ML" partrenkė ir mirtinai sužalojo į važiuojamąją kelio dalį išbėgusį D.P. (g. 1982 m.).

Šeštadienio vakarą, 21.15 val., Trakų rajone, kelio Vilnius-Kaunas 36-ajame kilometre, E.Ž. (g. 1959 m.) vairuojamas automobilis "VW Passat" nuvažiavo nuo kelio, apsivertė ir atsitrenkė į medį. Vairuotojas vežamas į ligoninę mirė.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.