aA
Lietuvos liberalų sąjungos pirmininkas Rolandas Paksas tikisi, kad jo partija sekmadienį vykstančiuose rinkimuose laimės 71 Seimo nario mandatą iš 141. R. Paksas, su žmona ir sūnumi atvykęs į Vilniaus Šilo rinkimų apylinkę, apie 20 minučių sausakimšoje patalpoje laukė eilės balsuoti.
R. Pakso septynerių metų sūnus Mindaugas gausiai susirinkusiems televizijos operatoriams ir fotografams rodė pergalės ženklą, o paklaustas, kas laimės rinkimus, paprašė už atsakymą 100 litų.

R. Paksas po balsavimo vaikams pasirašinėjo į užrašų knygeles.

Žurnalistams jis sakė, kad , liberalams atėjus į Seimą, pirmieji žingsniai turėtų būti mokesčių, degalų, šildymo kainų peržiūrėjimas.

Kalbėdamas apie galimas koalicijas Seime po rinkimų, R. Paksas sakė, jog artimiausiais liberalų partneriais išlieka Naujosios politikos blokas - Naujoji sąjunga, Lietuvos centro sąjunga ir modernieji krikščionys demokratai.

"Gyvenimas parodys, kokia korta iškris, visko gali būti", sakė R. Paksas.

Paklaustas apie koaliciją su konservatoriais, R. Paksas sakė, jog "politikoje viskas įmanoma", bet sakė nemanąs, jog tokia koalicija bus sudaryta.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.