aA
Buvusi "Ginger Spice", Geri Halliwell, JTO jauniems žmonėms surengtoje konferencijoje pabrėžė saugaus sekso svarbą.
Savo pirmuoju pranešimu oficialiai pradėjusi konferenciją, į kurią susirinko studentai iš 52 JTO priklausančių šalių, dainininkė negailėjo daug atvirų komentarų bei prisipažino, kad kai ji buvo jaunesnė taip pat jautė spaudimą kuo greičiau prarasti nekaltybę.

Daugiau kaip 120 jaunuolių 16-18 metų amžiaus susirinko į konferenciją, kurioje per kelias dienas žadama apsvarstyti pagrindines globalines problemas.

Halliwell teigė, kad seksualinis auklėjimas yra labai svarbus kiekvienam žmogui, pabrėždama, jog kiekvienais metais dėl nėštumo komplikacijų miršta apie 600 000 moterų.

"Tai 22 dviejų aukštų autobusai, pilni nėščių moterų, kiekvieną dieną patenkantys į avariją ... išgyvenusiųjų nėra, visos žūsta," pasakojo dainininkė. "O juk dabar jau 2000-ieji metai, o ne Viktorijos laikai."

"Seksas mus arba erzina, arba mes manome, kad žinome viską apie jį... Jūs galbūt ir žinote, bet aš esu įsitikinusi, kad aš nežinau," prisipažino Geri. "Mano nuomone, lytinės brandos amžius yra tikrai labai sudėtingas ir sunkus laikotarpis. Aš prisimenu tą masinį aplinkinių spaudimą, skatinantį prarasti nekaltybę - atrodė, kad visi išskyrus tave jau yra mylėjęsi."

Beje, 1998-aisiais Geri Haliwell sekdama tokių garsių aktorių kaip Audrey Hepburn bei Sophia Loren pėdomis taip pat tapo JTO Geros valios ambasadore.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.