aA
Indijoje viešintis Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas paprašė, kad į jo viešbučio kambarį Delyje būtų pristatyta naujausių indiškų filmų, pirmadienį pranešė vietos laikraštis "Hindustan Times".
Kremliaus atstovai paprašė į Rusijos vadovo kambarį pristatyti ne tik DVD grotuvą, naujausius Holivudo trilerius tokius kaip "Los Andželas slaptai" ir "Gili žydra jūra”, tačiau ir populiariausius indiškus filmus, pranešė laikraštis, cituodamas diplomatinį šaltinį.

"Mums buvo pateiktos specialios instrukcijos, reikalaujančios DVD grotuvo, muzikos aparatūros, naujausių indiškų ir Holivudo filmų, todėl mes pasistengėme parinkti geriausius iš jų,” laikraščiui sakė neįvardintas oficialus pareigūnas.

Atrodo, kad Putinas kartu su žmona Liudmila prieš išvykstant galės pasidžiaugti muzikiniu didžiojo ekrano hitu "Sar pe lal topi Rusi phir bhee dil hai Hindustani" (Aš su raudona rusiška kepure, tačiau širdyje – vis tiek indas).

Putinas, kuris šiuo metu lankosi Delyje ir Bombėjuje su oficialiu 3 dienų vizitu, dvi naktis praleis prabangiame "Maurya Sheraton" viešbutyje, kuriame kovo mėnesį buvo apsistojęs ir JAV prezidentas Billas Clintonas.

Sporto entuziastas V.Putinas, kuris vizito Japonijoje metu pademonstravo savo dziudo sugebėjimus, galės mankštintis ir viešbučio terasoje, kurioje buvo pastatyti įvairūs treniruokliai.

Priešingai nei jo pirmtakas Borisas Jelcinas, 47 metų Putinas nereikalavo, kad jo kambario minibaras būtų aprūpintas degtine.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.