aA
Vieno Indijos kaimo gyventojai nusprendė nebežiūrėti “purvinų” TV laidų ir atsisakyti savo televizorių, nes taip neva liepė vietos kunigas.
Daugiau kaip 400 Tajoloje netoli Bombėjaus gyvenančių šeimų pardavė savo televizorius arba atsisakė kabelinės televizijos operatoriaus paslaugų.

Pasak "Indian Express", vietinės parapijos kunigas išleido tokį įsakymą todėl, kad vis mažiau žmonių ėmė lankytis ir melstis jo bažnyčioje.

Tačiau dvasininkas Abdul Hamidas Ibrahimas Patelis paneigė, kad buvo išplatintas panašaus pobūdžio įsakymas, draužiantis žiūrėti televizorių.

“Kaimo gyventojai patys nusprendė daugiau nežiūrėti televizoriaus ir nerodyti vaikams “purvinų” programų,” sakė jis.

Vieno iš vietos gyventojų teigimu, šeimoms netgi teko sumokėti po 60 000 rupijų kompensaciją kabelinės televizijos operatoriui.

Kaimo policijos pareigūnas Subashas Khaire teigė negavęs jokių nusiskundimų.

"Mes žinome apie incidentą, tačiau negalime imtis jokių priemonių, nes žmonių teigimu, jie atsisakė savo televizorių ir kabelinės televizijos paslaugų savanoriškai,” teigė jis.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.