aA
Trintukas, 2005, LDP - karikatūra
Nutrinami 2005-ieji metai - karikatūra
© DELFI
„Sužinoję, kad Lietuvos prezidentui V.Adamkui praėję metai buvo tokie liūdni, kad jis norėtų juos išbraukti iš savo gyvenimo, nes tiek Seimas, tiek Vyriausybė buvo užsiėmusios ne darbais, o skandalas, nusprendė šalies vadovui ištiesti pagalbos ranką – padovanoti įrankį, kuriuo paprastai atliekami trynimo darbai“, - rašoma liberaldemokratų pranešime spaudai.

Pasak Liberalų demokratų atstovės spaudai Jūratės Overlingienės, kiekvienam iš valstybės vadovų dovanojama po vieną trintuką. Trintukai pakankamai dideli, spalvoti ir pailgi, maždaug 8 cm ilgio, supakuoti į dovanų maišelius, atvirukuose linkimą stiprios sveikatos, prasmingų darbų, ramybės, meilės ir tikėjimo.

„Nematau, ko čia bijoti, tikrai nieko nebijome“, - paklausta, ar nebijo, kad šios dovanos bus įvertintos kaip mėginimas pasityčioti iš šalies vadovų, DELFI sakė J.Overlingienė.

Ketvirtadienį V.Adamkus, apžvelgdamas prabėgusius 2005 metus, prisipažino norįs juos išbraukti iš savo gyvenimo, nes metai dėl nesibaigiančių „skandalų skandaliukų“, bendravimo tarp Seimo, Vyriausybės ir Prezidentūros trūkumo bei kitų problemų šalyje jam neteikė pasitenkinimo, pasak jo, neteikė ir Lietuvos gyventojams.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.