aA
Didžiojoje Britanijoje vienas aristokratas teigia atiduosiantis savo 1 mln. dolerių (2,8 mln. litų) kainuojančius namus visiškai nepažįstamam žmogui, jei tik jis turi tinkamą DNR. 59 metų baronetas seras Benjaminas Slade`as savo namą dovanos žmogui, kurio DNR yra artimiausia jo genų struktūrai.

dovana, labdara, pinigai
© Corbis
"Nė vienas iš mano giminaičių nenori turėti nieko bendra su šiuo namu", - sakė B.Slade`as.

"Jeigu tas žmogus apsimokės sąskaitas ir prižiūrės šią vietą, man nesvarbu, kas ją paveldės", - pažymėjo jis.

B.Slade`as mėgino parduoti Somerseto grafystėje esantį restauruotą devynių miegamųjų namą, šalimais jo plytinčius 600 ha žemės su trimis ežerais, 430 galvijų ir 12 povų, tačiau nerado pirkėjo.

Jis ir jo partnerė, 39 metų Kirsten Hughes, nebenori rūpintis šiuo namu. "Jei galėčiau rinktis, gyvenčiau valdiškame būste", - teigė B.Slade`as.

Viena televizijos kompanija, nufilmavusi jo turtą, Jungtinėse Valstijose jau surado 5 tūkst. Slade`ų, tarp jų potencialų paveldėtoją iš Šiaurės Karolinos.

"Jeigu jis yra iš priekabų aikštelės, atiduosiu jam namą su džiaugsmu", - pažymėjo savininkas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.