aA
Psichoterapeutas savo pacientui kaip efektyvią gydymo priemonę rekomendavo permiegojimą su prostitutėmis.
Therapy
Therapy
Daktaras Stuartas Liebermanas 34-erių metų savo pacientui, kuris pasižymėjo “visu psichologinių problemų kaleidoskopu”, atvirai parekomendavo užsiimti seksu tiek su moterimis prostitutėmis, tiek ir su savo kūną pardavinėjančiais vyrais.

Kaip buvo teigiama Vyriausiojoje medicininėje taryboje, kuri svarstė šį precedento neturintį atvejį, pacientas, vadinamas “Misteriu A”, žiūrėdamas “į savo gydytoją, kaip į dievišką būtybę”, sutiko vykdyti visas gydymo instrukcijas.

Tačiau po kelių nesėkmingų mėginimų užsiimti seksu su prostitutėmis ir po nemalonaus santykiavimo su draugu gėjumi, “Misteris A” bandė netgi nusižudyti.

Daktaras Liebermanas prisipažino, kad šeštojo jo seanso su pacientu metu jis iš tikrųjų “Misteriui A” rekomendavo “prarasti nekaltybę” iki kito seanso, kuris turėjo įvykti po mėnesio. Kadangi laiko buvo tikrai nedaug, būtent todėl kaip geriausią išeitį Liebermanas pasiūlė užsiimti seksu su prostitutėmis.

Po nesėkmingų kelių bandymų suartėti su prostitutėmis, vyras ketino nusinuodyti ir 1992-aisiais išgėrė per daug tablečių, tačiau ligoninėje jį pavyko atgaivinti.

Beje, vėliau pacientui dar kartą užsukus pas Liebermaną, pastarasis apkaltino jį, kad norėjimas nusižudyti buvo neva pasiteisininmas dėl neprarastos nekaltybės.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.