aA
Į Seimą kandidatuojantis vienas Centro sąjungos lyderių Vidmantas Staniulis meluoja ne tik savo rinkėjams, bet ir Centro sąjungos pirmininkui Romualdui Ozolui. Kandidato į Seimo narius anketoje V.Staniulis rašo, jog šiuo metu jis neakivaizdžiai studijuoja teisę Vilniaus universitete. Apie tai rašo Vakarinis laikraštis “Vakaro žinios”.
Laikraščiui centristas aiškino, kad jis yra VU Teisės fakulteto pirmojo kurso “hospitantas”. Tačiau, kas tai per studijos, V.Staniulis paaiškinti negalėjo.

Anketoje V.Staniulis taip pat rašo, kad studijavo Lietuvos valstybinėje konservatorijoje, tačiau neparašo, kad studijų nebaigė.

V.Staniulis aiškino, kad pradėtas studijas rengiasi baigti, o vėliau, užmiršęs ką sakė anksčiau, aiškino, jog jam aukštojo mokslo diplomas nesvarbus.

Pasijutęs bemoksliu, V.Staniulis puolė aiškinti, kad ne jis vienas toks. “Jūs pasidomėkite, ką yra baigęs mūsų bendražygis Vytautas Bogušis, ką – Gediminas Kirkilas”, - skundė politikus centristas.

VU Teisės fakulteto prodekanas Vytautas Nekrošius užtikrino, kad jog V.Staniulis neakivaizdžiai teisės nestudijuoja. Jis taip pat nėra sudaręs sutarties studijuoti teisę pagal specialiai parengtą – hospitantų – programą.

Centro sąjungos lyderis Romualdas Ozolas laikraščiui pasakojo, kad V.Staniulis ir jam gyrėsi, jog įstojo į universitetą ir nuo šių metų tapo teisės fakulteto studentu.

R.Ozolas apsimelavusiam V.Staniuliui žadėjo “duoti velnių”, tačiau prieš tai šis turės pasiaiškinti raštu.

DELFI.lt