aA
Naktį iš pirmadienio į antradienį bronzos medalius laimėjusius kauniečius Kauno sirgaliai pasitiko be vandališkų išpuolių. Skaudžiai pasimokę teisėsaugininkai iš anksto pasirūpino gausiu policijos pareigūnų ir karių būriu.
Kaip Eltai sakė Kauno vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai, prie įvažiavimo į Kauną iš Vilniaus olimpiečių laukė tik kelios dešimtys sirgalių automobilių, kuriuos pareigūnai, blokavę kelius, išskirstė grupelėmis. Šį kartą teisėsaugininkai kruopščiai saugojo miesto centrą ir krepšininkų šlovinimas daužant bei kitaip niokojant įvairius objektus nepasikartojo.

Antradienį Kauno Centro policijos komisariate buvo užfiksuoti 27 objektai, kuriuos nusiaubė įsiaudrinę sirgaliai naktį iš šeštadienio į sekmadienį. Aštuoni savininkai jau oficialiai pareiškė policijai, jog jų patirti nuostoliai sudaro beveik 30 tūkst. litų. Likusieji nuostoliai nustatinėjami.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.