aA
Buvęs Estijos žemės ūkio ministras Andresas Varikas šeštadienio rytą per medžioklę Pernu srities Paikuzės apskrityje pašovė vieną savo porininkų, pirmadienį rašo laikraštis "Postimees".
medžioklė, medžioti, šou, šautuvas
© Corbis
Dabartinis Estijos žvejų sąjungos pirmininkas, 53-ejų metų A.Varikas, sužeidė 27-erių metų medžiotoją į abi kojas.

Sužeistasis buvo nuvežtas į Pernu ligoninę, kur jam buvo padaryta operacija.

Kalbėdamasis su Lejenės apygardos prokurore Sirje Hunt, A.Varikas papasakojo, kad iš savo priedangos pamatė du šernus ir šovė į juos, bet nepataikė. Pasak jo, kiek vėliau ten pat išgirdęs triukšmą ir pamatęs kažką juoduojant - vėl šovė. Sužeistajam ėmus šaukti, A.Varikas puolė į įvykio vietą.

Pernu ligoninės ortopedas Fredas Veberis pranešė laikraščiui, kad ypač sunkiai buvo sužeista dešinioji nukentėjusiojo koja: kulka sutrupino trečdalį šlaunikaulio ir išplėšė šlaunies raumenį.

A.Varikas prisipažino, kad dėl įvykio jį ištiko šokas ir jis negalįs nieko komentuoti. Jis pridūrė, kad labai atsiprašo, suprasdamas, kad dabar tuo padėties neištaisys.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.