aA
Naktį iš šeštadienio į sekmadienį Šilutėje, prie viešbučio "Nemunas", buvo pavogtas Seimo nario Virginijaus Martišausko išsinuomotas automobilis "Audi100". Šį automobilį Seimo narys išsinuomojo iš UAB "Martonas", nes praėjusį sekmadienį Vilniuje, Rotušės aikštėje, per miesto šventę buvo apvogtas jo tarnybinis automobilis.
Tuomet ilgapirščiai sugadino automobilio dureles ir išplėšė automagnetolą. Po vagystės automobilį Seimo narys paliko remontuoti LR Seimo autoūkiui.

Centristas V.Martišauskas kandidatuoja Šilutės rinkimų apygardoje. V.Martišauskas LŽ sakė, jog su išsinuomotu automobiliu Šilutėje jis vieši nuo praėjusio antradienio ir susitinka su savo rinkėjais.

Šeštadienio vakare jis grįžo į viešbutį, kur žiūrėjo Sidnėjuje vykusias krepšinio rungtynes tarp Australijos ir Lietuvos rinktinių. Apie 5 val. ryto, pažvelgęs pro langą, V.Martišauskas pastebėjo, kad kieme nebėra jo palikto automobilio.

Apie 7 val. ryto jis kreipėsi į policijos pareigūnus, kurie tuoj pat nuskubėjo ieškoti vagišių. Anot Seimo nario, į automobilį "Audi 100" buvo įmontuota gera signalizacija, todėl vagims tikriausiai teko gerai padirbėti, kol ją išjungė.