aA
Vienas Sidnėjaus taksi vairuotojas penktadienį australų irkluotojai Rachael Taylor (Reičel Teilor) grąžino jo automobilyje paliktą olimpinį sidabro medalį.
Taksistas, įvardijamas tik kaip Rajas (Radžas), medalį rado naktį, kai R. Taylor su kitais Australijos irkluotojais linksminosi mieste.

R. Taylor sidabro medalį su komandos drauge Kate Slatter (Keit Slater) iškovojo praėjusį savaitgalį moterų porinių dviviečių valčių be vairininkių varžybose.

Kad paliko apdovanojimą, sportininkė suprato tik išlipusi iš taksi, bet tegalėjo stebėti, kaip automobilis nuvažiuoja tolyn.

"Buvau įsitikinusi, kad jį atgausiu, nes tikriausiai dauguma žmonių supranta, kokie reikšmingi šie medaliai, sakė ji. Tai ne mobilųjį telefoną pamesti, ir galvoju, kad bet kuris, radęs medalį, supras, ką jis man reiškia. Kitiems jis bevertis, o man - neįkainojamas".

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.