aA
Arimantas Raškinis Krikščionis demokratas

Mes gražiu leidiniu esame išleidę partijos programą ir visi gali susipažinti su mūsų tikslais. Mes tikrai galėtume organizuoti žymiai didesnę reklamos kampaniją, pas mus reguliariai ateina potencialūs rėmėjai ir sako: "Mes jus paremsime, bet po rinkimų jūs už tai padarysite tą ir tą arba mūsų netikrinsite".

Mes tokių pasiūlymų atsisakome, taigi ir pinigų negauname. Visi tie verslininkai nueina į kitas partijas ir šios sutinka su nepadoriais rėmėjų pasiūlymais. Mes paprasčiausiai neparsiduodame ir ateityje neparsiduosime. Mes svarstėme kaip elgtis ir nusprendėme, kad geriau jau būti neišrinktiems į Seimą, negu parsiduoti kažkokioms interesų grupuotėms.

Taip mes būsime švarūs patys prieš save ir neišduosime savo elektorato. Mes tikimės, kad ilgainiui ir kiti rinkėjai ims skirti parsiduodančias ir švarias partijas.

Mieli skaitytojai, “Rinkimai 2000” – bendras DELFI ir žurnalo “Veidas” projektas. “Veidas” specialiai DELFI kasdien pateikia politikų bei ekspertų nuomones aktualiomis temomis. Kviečiame Jus įvertinti šias nuomones – savo vertinimus galite palikti komentarų sekcijoje.

Ir bažnyčia nebepadeda

Tai komentuoja:

Zigmas Zinkevičius krikščionių demokratų partijos pirmininkas

Gediminas Kirkilas A.Brazausko socialdemokratinės koalicijos informacinio centro vadovas

Alvydas Medalinskas politologas, liberalas

Veidas