aA
Amerikietis Kolorado valstijos gyventojas, apimtas panikos, kai suprato, kad prilipo prie unitazo dangčio parduotuvės "Home Depot" tualete, susirgo ir padavė buities reikmenų parduotuvių tinklą į teismą dėl aplaidumo. Nukentėjusysis teigė, jog parduotuvės personalas ignoravo jo prašymą padėti.
57 metų elektros inžinierius Bobas Dougherty aiškino ant unitazo praleidęs 20 minučių. Nelaimingas atsitikimas vyriškiui nutiko prieš dvejus metus, 2003-iaisiais. Žmogus tvirtina, kad praėjus dvejiems metams po įvykio jis kenčia nuo potrauminio streso, dėl kurio susirgo diabetu ir sutriko jo širdies veikla.

"Kiekvieną naktį aš sapnuoju košmarus, kad esu uždarytas tamsiame kambaryje be langų, durų, šviežio oro, iš kurio aš niekaip negaliu išeiti. Visada pabundu išpiltas šalto prakaito", - pasakojo B. Dougherty.

B. Dougherty praeitą savaitę pateikė teismui ieškinį, kuriame teigia, kad tuomet, kai suprato, jog jo sėdynė ir kojos prilipo prie klijais patepto unitazo dangčio, pamanė esąs ištiktas širdies smūgio.

Nukentėjęs vyriškis tvirtina paaiškinęs savo padėtį į tualetą atėjusiems parduotuvės darbuotojams, tačiau jie pamanę, kad tai pokštas. Taigi B. Dougherty teko laukti, kol kas nors kitas išties jam pagalbos ranką.

Pasak nukentėjusiojo, jam buvo padaryta neatlyginama žala sveikatai, jis patyrė pažeminimą ir dėl streso susirgo diabetu.

"Home Depot" darbuotojai ne tik ignoravo mano pagalbos šauksmą, jie paprasčiausiai atsisakė man padėti", - teigė vyriškis.

B. Dougherty įtaria, kad klijus ant unitazo dangčio užpylė trys paaugliai, kurie anksčiau buvo parduotuvės tualete.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.