aA
Kol kas nežinomas užsienietis po kiek laiko bus dėkingas dviem Marijampolės patruliams, suradusiems jo naują motociklą „Suzuki GSX R1000“, kurio vertė – keliasdešimt tūkstančių eurų, rašo dienraštis "Lietuvos rytas".
Motociklas
Motociklas
© DELFI
Kelyje Kaunas-Marijampolė-Suvalkai praėjusį sekmadienį patruliavęs policininkų ekipažas užmiestyje, netoli aplinkkelio į Vilkaviškį esančioje aikštelėje, pastebėjo iš vilkiko į mikroautobusą perkraunamą prabangų motociklą. Pareigūnų netikėtai užklupti betriūsiantys vyrai gerokai sutriko.

Motociklas buvo be jokio registracijos numerio. Marijampolietis negalėjo pareigūnams pateikti prabangios transporto priemonės įsigijimo dokumentų. Vilkikas su Marijampolės patruliams įtarimą sukėlusiu kroviniu Lenkijos ir Lietuvos sieną kirto be problemų.

Nors oficialių išvadų dar nėra, bet pareigūnai neabejoja, kad šiais arba praėjusiais metais gamintas „Suzuki“, dabar saugomas Marijampolės policijoje, buvo pavogtas kurioje nors užsienio šalyje.

Vagystę galėjo įvykdyti gerai organizuota gauja, į kurios nusikaltimus yra įsivėlę ir mūsų tautiečiai.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.