aA
Kalifornijoje naktį į piceriją įsiveržęs vagis mėgino išsikepti sau didžiulę picą "Pepperoni", tačiau dėl netikėtų kliūčių nespėjo jos suvalgyti, nors ir pabėgo su didele suma pinigų, sakė policija.
pica, maistas
© Corbis
Pareigūnai mano, kad pietiniame Kalifornijos San Klementės mieste praėjusio pirmadienio apiplėšimą pertraukė į darbą atvykęs picerijos "Sonny's Pizza & Pasta" darbuotojas, kuris privertė vagį atsisakyti ankstyvų pusryčių ir skubiai sprukti, pagrobus tik restorano seifą.

Stebėjimo kameros nufilmavo visą incidentą ir Orandžo apygardos šerifo departamentas ketina paviešinti šį įrašą, kad žmonės padėtų surasti vagį.

Įtariamasis į piceriją įsilaužė apie 2 val. nakties ir, išsimatavęs bei radęs tinkamą kepėjo prijuostę, pradėjo ruošti picą "Pepperoni" su visais reikiamais priedais, teigė šerifo atstovas spaudai Jimas Amormino.

Apie 3 val. nakties į restoraną atvykęs darbuotojas orkaitėje rado smilkstančią picą ir išvydo, kad dingo seifas, kuriame buvo neskelbiama suma pinigų.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.