aA
Nors kompanija “3com” vis dar neišleido pirmojo bevielio interneto naršymo įrenginio pavadinto “Audrey”, jau žinoma, kad “Audrey” bus skalūno, vandenyno, saulės, pievų ir linų spalvų.
Interneto naršymo įrenginys buvo įvertintas 499 JAV doleriais (1996 litų). Ši informacija per klaidą paskelbta “3com” tinklalapyje. Ji buvo pašalinta jau po kelių valandų ir vietoje šios informacijos liko tik paerzinimui skirtos kelios užuominos..

“3com” uždelsė “Audrey” pristatymą. Kompanija planavo įrenginį išleisti jau šį mėnesį. “3com” spaudos atstovas atsisakė suteikti kokios nors informacijos apie “Audrey” ir paskelbti tikslią išleidimo datą, tik pasakė, kad jis pasirodys jau labai greitai.

Į “Audrey” bus įtaisytas 20 cm įstrižainės spalvotas ekranas, jautrus prisilietimams (touch-screen). įrenginyje bus įdiegta QNX operacinė sistema, “Palm” ir “Unix” operacinių sistemų kombinacija. Taip pat jame bus įtaisytas kompanijos “National Semiconductor” procesorius “Geode”.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.