aA
Klaipėdos apygardos prokuratūra panaikino įtarimus vienam iš buvusio Švedijos garbės konsulo Leifo Sixteno Annermalmo nužudymu įtariamų asmenų.
47 metų Švedijos piliečiui Beyazitui Altunsayarui kartu su įtarimais panaikinta ir anksčiau skirta kardomoji priemonė - rašytinis pasižadėjimas neišvykti. Anot Klaipėdos apygardos prokuratūros atstovės spaudai Palmiros Martinkienės, kiti du įtariamieji, Yilmazas Kaya ir Ibrahimas Esenas, lieka suimti.

Buvusio Švedijos garbės konsulo nužudymo tyrimas artėja į pabaigą. Spalio arba lapkričio mėnesį byla turėtų pasiekti teismą, sakė P. Martinkienė.

Buvęs Švedijos garbės konsulas, verslininkas L. Annermalmas buvo nužudytas šių metų kovą viename iš senamiesčio restoranų, vėliau nuvežtas į laukymę Klaipėdos rajono Purmalių kaime ir sudegintas. Dėl šio nusikaltimo buvo sulaikyti keturi asmenys - trys turkų kilmės užsieniečiai ir klaipėdietis, vieno iš nusikaltimu įtariamų asmenų uošvis.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.