aA
Vidurnaktį televizorių žiūrėjusio panevėžiečio dėmesį patraukė užvedamo automobilio variklio ūžesys. Žvilgterėjęs pro langą, vyras pamatė, kad kažkas išvažiuoja jo automobiliu. Automobilio savininkas apie automobilio vagystę nedelsiant pranešė policijai.
Ieškoti penktadienio naktį pavogto automobilio ėmė visi tą naktį mieste dirbę policijos ekipažai.

Netrukus jie pastebėjo, kad pavogtas 1988 metų laidos automobilis "Ford Orion" važiuoja Staniūnų gyvenvietės, esančios Panevėžio rajone, link.

Pareigūnai ėmė persekioti automobilį. Iš Staniūnų gyvenvietės automobiliu važiavę įtariamieji pasuko Velžio gyvenvietės link. Čia bėglius ir pasivijo policijos pareigūnai.

Iššokę iš automobilio, vaikinai ėmė bėgti į priešingas puses. Po keletą minučių trukusių gaudynių buvo sulaikyti du įtariamieji - panevėžiečiai 19-metis Rolandas Juška ir 18-metis Valdas Pukenis, pranešė Panevėžio miesto vyriausiasis policijos komisariatas.

Pareigūnai teigia, kad abu sulaikytieji jiems gerai žinomi, ne kartą buvo įtarti įvairių nusikaltimų padarymu.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.