aA
Šiaulių teritorinės muitinės pareigūnai apie 20 kilometrų vijosi ligoninės slaugytoją, kuri, kaip įtariama, neteisėtai gabeno medicinines prekes. Gaudynės baigėsi avarija, kai vairuotojos nesuvaldytas automobilis Varnių miestelyje trenkėsi į elektros stulpą. Muitinės pareigūnų reikalavimui nepaklususi moteris nenukentėjo.
Muitinė, mobiliosios grupės automobilis
Muitinė, mobiliosios grupės automobilis
© ELTA
Praėjusią savaitę Šiaulių teritorinės muitinės mobiliosios grupės pareigūnai kelyje Telšiai - Varniai stabdė automobilį "Opel Vectra". Tačiau vairuotoja teisėtam reikalavimui sustoti nepakluso. Pareigūnams ją teko vytis apie 20 kilometrų.

Pasak Muitinės departamento, 54 metų moters automobilyje aptikta įvairių medikamentų ir medicininių reikmenų be įsigijimo dokumentų - vienkartinių švirkštų, anesteziologinio eterio ir kitų medikamentų.

Ligoninėje slaugytoja dirbanti moteris, negalėjo paaiškinti, iš kur ir kam ji gabena visus šiuos medikamentus.

Muitinės pareigūnams nepaklususiai moteriai teks atsakyti ne tik už šį pažeidimą, bet ir sumokėti baudą už padarytą avariją, taip pat padengti kitus su šiuo įvykiu susijusius nuostolius.

Autoįvykį tiria Telšių rajono policijos komisariatas, o sulaikymo medžiaga perduota Telšių apskrities rajono prokuratūrai, kuri atliks ikiteisminį tyrimą.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.