aA
Trims buvusiems bendraklasiams gimtadienio šventė poilsio bazėje baigėsi tragiškai. Važiuojant namo, automobilis apvirto ir vienas iš vyrų žuvo.
Sekmadienio vakarą Molėtų rajone, kelio Vilnius-Utena 41-ajame kilometre, nuvažiavęs nuo kelio apvirto automobilis "BMW 324", vairuojamas 38 metų vyro. Įvykio metu žuvo kartu važiavęs 39 metų keleivis. Vairuotojas ir kitas keleivis nukentėjo nesmarkiai ir yra gydomi ambulatoriškai.

Molėtų rajono policijos atstovai Eltai sakė, kad visi trys vyrai buvo bendraklasiai. Prie Bebrusų ežero esančioje "Rūtos" poilsio bazėje jie šventė gimtadienį. Važiuojant namo vairuotojui dėl kol kas nenustatytų priežasčių nepavyko suvaldyti automobilio, todėl šis nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Ant galinės sėdynės sėdėjęs keleivis, kaip įtariama, iškrito iš besiverčiančios transporto priemonės ir žuvo nuo galvos sužalojimų.

Policijos pareigūnų teigimu, avarijos priežastis galėjo būti saugaus greičio nepaisymas. Be to, pirminiais duomenimis, vairuotojui nustatytas lengvas girtumo laipsnis. Tikslesnės įvykio aplinkybės paaiškės atlikus tyrimą.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.