aA
Britų policija rado veisimui pavogtą daug apdovanojimų pelniusį šunį, išsekusį nuo pernelyg intensyvaus poravimosi. Pareigūnų aptiktas angliško bulterjero veislės šuo vardu Monty buvo netekęs svorio ir išsekęs.
Bull Terrier dog
Gyvūno šeimininkas Davidas MacKay nedelsiant nuvežė savo augintinį į veterinarijos kliniką ir tikisi, jog netrukus jis visiškai atsigaus.

Prieš išvažiuodami į atostogas 31 metų D.MacKay kartu su savo drauge Margaret šunį uždarė specialiame užtvare. Netrukus į šį užtvarą įsilaužę vagys ir pavogė gyvūną.

Iš pradžių policijos pareigūnai manė, jo šuo buvo pavogtas tam, kad galėtų kovoti nelegaliose šunų kautynėse, tačiau kai po penkių dienų rastas Monty buvo apžiūrėtas veterinarų, jie nusprendė, jog šuo buvo pavogtas veisimui.

Škotijos apsaugos nuo žiauraus elgesio su gyvūnais bendruomenės veterinaras teigė: “Kai šie šunys yra pirmą kartą naudojami veisimui, jų temperamentas keičiasi, todėl dabar Monty yra visiškai pasimetęs. Jis abejingas ir kartu neramus, nes nuolat ieško kitų šunų”.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.