aA
Edinburgo restoranui teko atšaukti Valentino dieną ketintą surengti vienišių vakarėlį, kadangi norą dalyvauti jame išreiškė net 500 moterų ir tik du vyrai. Stokbridžo restoranas, ketinęs prie kiekvieno atskiro stalo susodinti po tris vyrus ir moteris, norėjo padėti vienišiems žmonėms susirasti savo antrąją pusę.
Vyras bijo
Tačiau restorano šeimininkei Juliet Lawrence Wilson teko atšaukti planuotą šventinį vakarą, kadangi jis visai nesudomino vienišų vyrų.

“Mes sulaukėme daugiau kaip 100 skambučių, daugelis kurių buvo nuo 3 ar 4 moterų grupelių. Vieną kartą skambino net dešimties medicinos slaugių atstovė. Vadinasi, mūsų organizuotas vakaras sudomino apie 500 moterų, - teigė ji. - Jos visos manė, jog tai greičiau bus labai smagus vakaras ir iš tiesų nesitikėjo susirasti savo meilę. Valentino diena yra bene nuobodžiausia ir liūdniausia šventė vienišiems žmonėms. Skambinusios moterys nebuvo kankinamos depresijos. Jos paprasčiausiai tikėjosi smagaus vakarėlio”.

“Mums paskambino ir keli vyrai, tačiau jie buvo kur kas rimtesni. Jie buvo labiau susidomėję galimybe susipažinti su savo išrinktąja. Aš manau, jog vyrai yra įsitikinę, jog toks vakarėlis tikrai nebūtų smagus ir linksmas.

Moterys kur kas mažiau jaudinasi dėl to, jog žmonės sužinos, kad jos yra vienišos, - sakė ji. – Mes šiek tiek nusivylę, nes iš pradžių tikėjomės, jog sulauksime kur kas daugiau vyrų nei moterų. Galbūt vyrai šiomis dienomis pernelyg rimtai žiūri į save ir savo padėtį”.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.