aA
Kaune pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl įvykdytų vagysčių. Sulaikytas policijai gerai žinomas vyras. Manoma jis padarė ir daugiau nusikaltimų. Pareigūnai prašo atsiliepti tuos, kurie taip pat nukentėjo nuo šio asmens.
Kauno policija ieško nuo šio vyro nukentėjusių asmenų
© Kauno aps. VPK

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos 2-ajame skyriuje atliekamas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos respublikos baudžiamąjį kodeksą.

Pareigūnai sulaikė ir įtarimus dėl galimai įvykdytų vagysčių yra pareiškę vyrui, gimusiam 1986 m. Anksčiau jau ne kartą teistam vyrui, paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas trims mėnesiams.

Manoma, kad šis vyras gali būti įvykdęs ir daugiau nusikalstamų veikų.
Asmenis, taip pat nukentėjusius nuo šio vyro, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK KP NNTV pareigūnus tel. (8 37) 30 30 48 arba skambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Šeštojo skyriaus prokurorai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.