aA
Antradienį vakare, apie 18.30 val., policijai pranešta, kad Vilniuje, Kareivių gatvėje esančiame sporto ir sveikatingumo centre „Impuls“ nuskendo 2009 m. gimęs berniukas.
Baseine Vilniuje nuskendo vaikas
© DELFI / Mindaugas Ažušilis

Medikai vaiką ilgai gaivino, tačiau išgelbėti gyvybės nepavyko.

Vaikas nuskendo po sporto klube vykusios plaukimo treniruotės.

Įvykio aplinkybės tiriamos. Po nelaimingo atsitikimo tinklo vadovė Silvija Petrošiūtė išplatino viešą kreipimasi:

„Apgailestaujame dėl šios nelaimės ir reiškiame užuojautą berniuko šeimai. Visi darbuotojai dėl šio įvykio yra šoko būsenoje. Vis dar negalime patikėti tuo, kas įvyko.

Šiuo metu aiškinamės situaciją ir kol kas negalime pateikti daugiau informacijos. Nuo pat nelaimingo įvykio pradžios bendradarbiaujame su policija ir pateikiame visą reikalingą informaciją. Mūsų sveikatingumo klubo darbuotojai yra pasiruošę atsakyti į visus policijos klausimus ir pagelbėti tyrimo eigoje. Tikimės, kad išsiaiškinti, kodėl įvyko tokia skaudi nelaimė mums padės vaizdo kamerų įrašai, kurie dar šiandien bus perduoti policijai.

Išsiaiškinę nelaimės aplinkybes ir priežastis, nedelsiant imsimės visų būtinų priemonių ir veiksmų, kad tokia situacija niekada nepasikartotų nė viename mūsų sveikatingumo klube“.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.