aA
Laisvas seksas? Tokia pirma mintis kyla išvydus lentą viename Klaipėdos senamiesčio bare, tačiau darbuotojai sako, kad tai kur kas daugiau, nei vienkartiniai nuotykiai. Visgi, užrašas ant lentos intriguoja: „Šiąnakt SEX'O duoda“.
Intriguojantis pasiūlymas Klaipėdos baro „meniu“: sąrašas, kas šiąnakt duoda SEX'O
© DELFI / Rita Gečiūnaitė

Baro vadovas Gediminas juokauja, kad viskas prasidėjo prieš 25 metus, kai Nidoje veikė baras, pritraukęs lankytojų, kurie susipažino bare, sukūrė šeimas ir net su vaikais ištikimai lankėsi meilę įžiebusioje vietoje. Vėliau, maždaug prieš penkerius metus, Gediminas atidarė barą Klaipėdoje, Danės krantinėje. Tuomet įrenginėjant barą ir kilo mintis pašėlioti – pakabino ant baro sienos juodą rašymo lentą, kokiose paprastai užrašomas dienos meniu ir ant lentos parašė „Šiąnakt SEX'O duoda“.

„Šis baras – baro Nidoje sūnus. Tokios vietos šiek tiek išdykusios, matėme, kaip Nidoje susipažino poros, viskas dėliojosi labai gražiai. O ta lenta, mano manymu, jei kokia dama prieina ir užrašiusi su kreida net ne savo numerį, ar savo, tačiau be vieno skaičiuko, jau sulaukia dėmesio, jau ją stebi džentelmenai. Arba jei rašo džentelmenas – jis jau yra stebimas damų“, – dalijosi lentos misijos idėja Gediminas.

Anot jo, pačios lentos idėja kilo su bičiuliu, kai linksmai darbavosi bare, sumanė, kad reikia kažko originalaus. Taip ir gimė lenta, ant kurios puikuojasi pikantiškas užrašas.

„Kažkas pakabuką, lempą linksmą pakabina, nykštuką pastato kieme, o mes pakabinome lentą. Tai savotiškas ženklas, kas mes esame šiek tiek pašėlę“, – pasakojo Gediminas.

Baro vadovas sako, kad pakabinę lentą, ant kurios galima kreida užrašyti telefono numerius, nuo pat pradžių nebuvo tuščia, tačiau ne todėl, kad žmonės puolė ieškoti pažinčių, o dėl to, kad darbuotojai parašydavo telefono numerius. Tiesa, numeriuose nebuvo parašomi visi telefono numeriai. Žmonės neliko abejingi tokiam pokštui ir patys ėmė dalintis telefono numeriais.

„Užsieniečiai labai drąsiai rašo savo numerius. Šiandien jie čia, ryt jau nėra, tad jie drąsiai ieško pažinčių. Kartą net paklausiau, ar visi skaičiai nurodytame numeryje, vyras patikino „ne ne ne, viskas čia gerai“. Jei ateisite kad ir šiąnakt, pamatysite, kad lenta pilna“ , – apie juodos lentos populiarumą pasakojo vyras.

Bare dirbančios merginos neseniai išgirdo labai gražią poros istoriją. Atėjęs jaunas vaikinas ir mergina pasakė, kad kone su baru kartu švenčia penkmetį kaip pora. Kai viena barmenių paklausė, kur pora susipažino, jie atvirai pasakė, kad jų „piršlys“ – linksmoji baro lenta.

„Pirma savo numerį užrašė mergina. Kai kitą dieną jai paskambino vaikinas ir pakvietė kavos, ji sakė iškart nepatikėjusi ir nesutikusi eiti į pasimatymą. Visgi, apsilankiusi kitą vakarą, vėl ant lentos kreida parašė savo numerį. Dieną po to vėl sulaukė vaikino skambučio. Tas pats vaikinas ją dar kartą pakvietė kavos ir ji sutiko nueiti į aklą pasimatymą“, – romantiška istorija pasidalijo barmenė.

Baro darbuotojai sako, kad ne vienas lankytojas šypsosi, pamatęs lentą ir ją fotografuoja bei dalijasi su bičiuliais, kaip linksmu pokštu. Toks baro vadovo ir jo bičiulio pokštas bent jau vienai porai tapo gražios draugystės ir meilės pradžia.

Laisvas seksas, ar romantiški santykiai – tai jau ne baro reikalas, sako baro darbuotojai. Tačiau labai džiaugiasi, kad lenta, su provokuojančiu užrašu, turi didžiulį pasisekimą ir ne vienas ateina į barą vien tam, kad ją pamatytų savo akimis.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.