aA
Olandijoje masturbacija beveik tapo mokslu. Roterdamo Savęs patenkinimo centras sulaukė milžiniško lankytojų, norinčių pasitobulinti šioje, atrodytu paprastoje "mokslo" srityje, antplūdžio.
Student
Šiame Olandijos mieste pasitenkinimo rankomis menas tyrinėjamas pakankamai rimtai ir kruopščiai. Beje, užsiimama ne tik tyrimais, bet ir propaganda masėms. Savęs patenkinimo centras periodiškai praveda masturbacijos kursus. Atrodytu keista, tačiau norinčių skaičius išmokti 101 savęs patenkinimo rankomis būdą yra milžiniškas.

Centro darbuotojai ne tik dėsto šios disciplinos teoriją, bet ir moko gana originalių masturbacijos metodų. Prie jų galima priskirti, pavyzdžiui, orgazmo ir estetinio pasigerėjimo apjungimą: masturbacijos metu reiktų stebėti puikius gamtos peizažus, grožėtis garsių dailininkų paveikslais, klausytis klasikinės muzikos. Centro dėstytojai moko: masturbacija - tai kūrybinis procesas. Tik šiame centre galima išmokti apie 300 skirtingų ir labai originalių savęs patenkinimo būdų. Ne kiekvienas sugalvotų išimti persiko kauliuką, pripildyti susidariusią tuštumą ledais ir su malonumu jį "pamylėti".

Be to, kursų pabaigoje kiekvienas "studentas" gauna vyrų ir moterų masturbacijos specialisto sertifikatą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.