aA
Pirmadienį, apie 17.45 val., Pagėgių sav. Lumpėnų kaime, Rambyno g., susidūrė lengvasis automobilis „VW Passat“ ir motociklas „KTM 690 Enduro R“. Motociklininkas (gim. 1981 m.) žuvo.
Lumpėnų kaime vairuotojas pabėgo laukais, palikęs automobilį ir negyvą motociklininką
© DELFI

Policijos departamentas praneša, kad automobilio vairuotojas, įvykio vietoje palikęs mašiną, pabėgo. Trys neblaivūs „VW Passat“ keleiviai liko įvykio vietoje. Jie pristatyti į policiją.

Pabėgusio 36 metų vairuotojo ieško policininkai, pasitelktas kinologas su tarnybiniu šunimi. Liudininkų teigimu, jis pabėgo per javų lauką.

Pasak liudininkų, „VW Passat“ lėkė didžiuliu greičiu, kliudė kitą tokios pačios markės automobilį, vos nenulėkė į griovį, o paskui rėžėsi į motociklą (pirminiais duomenimis, žuvęs motociklininkas - vilnietis). Smūgis buvo toks, kad motociklininkas atsidūrė maždaug už 70 metrų nuo susidūrimo vietos.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.