aA
Ketvirtadienį Vilniuje įvykęs Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos lyderio, buvusios Seimo narės Gretos Kildišienės, kelių viešųjų ryšių ekspertų ir teisininkės Liudvikos Meškauskaitės susitikimas virto Ramūno Karbauskio slėpynėmis nuo žiniasklaidos, į kurias buvo įtraukti apsaugos darbuotojai ir policijos pareigūnai.
Ramūnas Karbauskis
Ramūnas Karbauskis
© DELFI / Andrius Ufartas

Apie aštuonias valandas viešųjų ryšių bendrovės „PR Service / Edelman Affiliate“ patalpose praleidęs R. Karbauskis iš pastato išėjo ketvirtadienio naktį, apie 23.30 valandą ir susitikimo BNS nekomentavo.

Ketvirtadienio pavakare apie 17 val. BNS žurnalistai fiksavo iš tų pačių patalpų išeinančias G. Kildišienę ir žiniasklaidos teisės ekspertę L. Meškauskaitę. Pastarosios taip pat susitikimo nekomentavo.

Tuo metu „PR Service / Edelman Affiliate“ darbuotoja Ieva Girčytė -Ručinskienė ketvirtadienį BNS neigė, kad agentūros patalpose yra G. Kildišienė ir R. Karbauskis.

Susitikime dalyvavęs minėtos kompanijos įkūrėjas, kultūros ministrės Lianos Ruokytės - Jonsson patarėjas Linas Kontrimas bandė trukdyti žurnalistams sužinoti, ar agentūros patalpose yra minėti asmenys.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.