aA
Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnų ieškomų žmonių sąrašas vis kinta – tai pasipildo naujais, tai randami ieškoti anksčiau. Tačiau kai kurių besislapstančiųjų nuo ikiteisminio tyrimo, teismo ar bausmės atlikimo pavardės šmėžuoja ne vienerius metus.
Policija kreipiasi ir į emigrantus: greta jūsų gali būti daug metų besislapstantys nusikaltėliai
© Telšių aps. VPK

Daugelio jų pėdsakai veda į užsienį, tad prašoma ir emigrantų pagalbos. Nusikalstamas veikas linkę vykdyti asmenys, neatmetama, ir slapstydamiesi nuo teisėsaugos gali toliau vykdyti nusikaltimus, bandyti apgauti žmones. Todėl visuomenė prašoma nebūti abejinga ir ką nors žinant apie ieškomus asmenis, informuoti policiją.

Nuo 2012 m. balandžio 19 d. ieškomas Aurimas Balbušovas (gimęs 1983 m.). Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėtą disponavimą labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu jis nuteistas 11 metų laisvės atėmimo bausmei.

Nuo 2011 m. lapkričio 23 d. ieškomas Rimas Danikauskas (gimęs 1969 m.). Jis slapstosi nuo teismo, kaltinamas pagal LR BK 149 str. 1 d. (Išžaginimas).

Nuo 2009 m. sausio 26 d. ieškomas Mantas Juodris (gimęs 1982 m.). Jis slapstosi nuo ikiteisminio tyrimo ir teismo. Įtariamas neteisėtu disponavimu narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėtu disponavimu labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu. Kaltinamas neteisėtu disponavimu šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis.

Gyventojų, atpažinusių minėtus asmenis ir galinčių suteikti bet kokios naudingos informacijos apie galimą jų buvimo vietą, prašoma pranešti Telšių apskr. VPK pareigūnams, tel.: (8 444) 60343, anoniminiu pasitikėjimo tel. (8 444) 60345, el. paštu: telsiuvpk.bud@policija.lt arba atvykti į policijos komisariatą, adresu Karaliaus Mindaugo g. 1, Telšiuose, arba skambinti bendruoju pagalbos centro tel. 112.

Pareigūnai pabrėžia, kad ieškomų asmenų išvaizda gali būti pasikeitusi, todėl turėdami net menkiausių įtarimų, nedvejodami praneškite.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.