aA
Trečiadienio vakarą buvęs Vilniaus policijos pareigūnas sučiupo girtumo rekordo siekusį vairuotoją. Nebesuprantančiam, kas aplink vyksta „Volvo“ vairuotojui nustatytas net 4 promilių girtumas.
Po sostinę nesėkmingai pasivažinėjo ponas, prisisprogęs iki 4 promilių
© DELFI / Ainis Gurevičius

Apie 21 val. važiuodamas Oslo g. buvęs Vilniaus policijos pareigūnas pamatė priešais ta pačia kryptimi labai įtartinai važiuojantį automobilį „Volvo“ - jis zigzagavo per visas gatvės juostas, keliskart užvažiavo ant kelkraščio.

Buvęs pareigūnas DELFI pasakojo, kad susigretinęs su tuo automobiliu, pamatė, kad vairuotojas visiškai girtas, todėl ėmė jį sekti, tuo pačiu metu telefonu pasakodamas, kur važiuoja sekamas automobilis.

„Volvo“ važiavo Grigiškių link. Galbūt pastebėjęs, kad yra sekamas, o gal tiesiog galutinai nuvargęs, „Volvo“ vairuotojas sustojo. Tuo pasinaudojęs ekspareigūnas priėjo prie jo, liepė išjungti variklį, tačiau vairuotojas į tai visiškai nereagavo, buvo panašu, kad jis nė nesupranta, kad su juo kalbama.

Tada sąmoningas pilietis pats išjungė variklį ir paėmė raktą, o po poros minučių atvažiavo patruliai. Jiems irgi sunkiai sekėsi susikalbėti su vairuotoju, bet galų gale pavyko įkalbėti jį papūsti į alkoholio matuoklį. Rezultatas nustebino net policininkus - 4 promilės.

Paaiškėjo, kad trečiadienį tas pats „Volvo“ buvo pasišalinęs iš eismo įvykio vietos.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.