aA
Vilniuje, birželio 19d., Slucko gatvėje dingo Michoelas Birgeris. Vilniaus policija prašo visuomenės pagalbos.
Vilniaus policija prašo visuomenės pagalbos: dingo vyras
© Vilniaus aps. VPK

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus m. pirmajame policijos komisariate (Vilniaus apskr. VPK Vilniaus m. 1 PK) atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl be žinios dingusio Michoelo Birgerio.

Policijos duomenimis, birželio 19 d. apie 7.30 val. Michoelas Birgeris išėjo iš namų Vilniuje, Slucko gatvėje ir iki šiol negrįžo, o jo buvimo vieta nėra žinoma.

Michoelas Birgeris yra apie 175 – 177 cm ūgio, vidutinio sudėjimo, plaukai kirpti trumpai, juodi. Avėjo sportinius batus, su savimi turėjo juodą kuprinę.

Mačiusius M. Birgerį po dingimo laiko ar žinančius jo buvimo vietą, prašome kreiptis į Vilniaus apskr. VPK Vilniaus m. 1 PK 2-ojo veiklos skyriaus vyresn. tyrėją Nijolią Pansevič, tel. (8 5) 271 7697, mob. tel. 8 698 76396, el. p. nijolia.pansevic@policija.lt

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.