aA
Malaizijos valdžia oficialiai įspėjo įsimylėjėlių poreles, jog šalies miškuose slepiasi labai daug vojeristų. Pasak pareigūnų, daugiausiai mėgėjų pasižiūrinėti maskuojasi po vešliais džiunglių augalais. Ypatingai daug iškrypėlių susirenka prie automobilių stovėjimo aikštelių ir motelių. Policijos bandymai kovoti su šiuo viuarizmu kol kas nesėkmingi.
Pasak laikraščio „The Malaysia Star“, anksčiau vojeristai iš rąstų ir lianų statydavosi miškuose stebėjimo platformas, tačiau policija pradėjo naikinti randamas stebėjimo aikšteles.

Kampanija prieš stėbėtojus pradėta po to, kai policijai pasiskundė porelė įsimylėjėlių, ant kurių mašinos naktį nukrito iškrypėlis su naktinio matymo prietaisu, sugadinęs jiems ne tik lytinį aktą, nuotaiką, bet ir automobilį. Vėliau nustatyta, jog tai įvyko dėl nulūžusios stebėjimo platformos atramos.

Nepaisant griežtų sankcijų, mėgėjai slapčia stebėti kitus nepabėgo iš miškų, o paprasčiausiai nusileido ant žemės. Dabar jie maskuojasi aukštoje žolėje, krūmynuose ir slepiasi beveik prie pat besimylinčių porelių automobilių.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.