aA
Šiltais orais besimėgavusios paauglių kompanijos maudynės baigėsi tragiškai. Šeštadienį ant kojų buvo sukeltos Kauno ugniagesių pajėgos: pranešta, kad Ringauduose per maudynes dingo paauglys. Jo bičiuliai spėjo, kad jis galėjo nuskęsti, tačiau jis iškart nebuvo surastas. Sekmadienio rytą šią skaudžią žinia patvirtino ugniagesiai.
Skaudžiausia žinia pasitvirtino: Ringauduose dingęs paauglys rastas nuskendęs
© Kas vyksta Kaune

Šeštadienį paieškos buvo bevaisės, nors jos vyko iki tamsos. Sekmadienį iš pat ryto narai vėl dirbo Kaune, Ringauduose. Apie skaudžią nelaimę jie pranešimą gavo dar šeštadienį, apie 17-tą valandą.

Portalas kaunas.kasvyksta.lt rašė, kad šeštadienį tragiškas maudynes matė liudininkai, kurie pasakoja, kad 16-17 metų vaikinų kompanija kartu maudėsi karjere ir vienas pradėjo skęsti. Jam padėti stengėsi vienas paauglys, tačiau nesėkmingai.

Medikai netrukus po nelaimės vieną vaikiną išvežė į gydymo įstaigą. Antrojo ieškojo narai, tačiau šeštadienį iki sutemų niekaip neaptiko paauglio. Tvirtinti, kad berniukas žuvo, ugniagesiai neskubėjo, tačiau atkakliai ieškojo jo vandenyje iki sutemų.

Sekmadienį apie 10-tą valandą išvakarėse per maudynes dingęs vaikinas surastas žuvęs vandenyje.

DELFI primena, kad dar vieno žmogaus žūtis įvyko Kauno rajone. Šeštadienį vieniems gelbėtojams ieškant paauglio, 18.37 val. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad ir Kauno rajone, Zapyškio seniūnijoje esančioje Altoniškių kaimo užtvankoje skęsta žmogus.

Ten taip pat skubiai išvyko pagalba. Kauno rajone nuskendo 23 metų vyras. Garliavos gelbėtojų komandai iškart nepavyko jo aptikti vandenyje, mat neturėjo reikiamos nardymui įrangos. Jis surastas taip pat tik sekmadienį.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.