aA
Operacijų sistemos „Windows XP“ vartotojo sąsaja dažnai siejama su Teletabių laidele vaikams, tačiau ir šioje sąsajoje yra keletas klaidelių, kurias „Microsoft“ skubės ištaisyti išleisdama klaidų taisymo paketus („Service Pack“).
"Teletubbies XP"
Nenorintys laukti, gali rinktis kitą išeitį. Dizaino agentūra „Digital Ink“ pristatė puikų darbastalio paveiksliuką („wallpaper“), skirtą Teletabių mėgėjams. Žinoma darbastalio aplinkos pakeitimas nepakeis vartotojo sąsajos, tačiau gali paskatinti entuziastus sukurti naujus mygtukų apipavidalinimus ir panašias smulkmenas.

Gerai įsižiūrėjus į šį darbastalio paveiksliuką, galima rasti panašumų vienos bendrovės vadovu. Galbūt todėl daugelis naujienų tinklapių nesiryžo talpinti jo į savo tarnybines stotis, o norintiems parsisiųsti paveiksliuką, paprasčiausiai nurodė „Digital Ink“ tinklapį.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.