aA
Vakarais moterys negali jaustis saugiai net tose Londono vietose, kuriose nuolat apstu žmonių, o aplinka stebima vaizdo kameromis. Pačiame sostinės centre keli vyrai užpuolė ir išprievartavo praeivę.
Metropoliteno policijos nuotrauka
Metropoliteno policijos nuotrauka
© Tiesa.com

Nusikaltimas buvo įvykdytas kovo 20 dieną, netrukus po vidurnakčio. Tą vakarą 34 metų nukentėjusioji leido laiką su draugais vienoje populiariausių centrinio Londono pasilinksminimo vietų – rajone, kuriame gausu barų ir klubų. Netrukus po vidurnakčio užpuolikai priėjo prie moters, einančios Greek gatve.

Policija praneša, kad trys azijietiškai atrodantys vyrai nulydėjo moterį į nuošalią gatvelę greta Covent Garden rajono. Du iš jų moterį išprievartavo.

Policija pasidalino vaizdo įrašu, kuriame matosi, kaip vienas vyras vedasi moterį už rankos. Kiti du vyrai seka iš paskos. Nusikaltėliai moterį užpuolė netoliese nuo ten, kur minėtasis vaizdo įrašas buvo nufilmuotas.

Detektyvas, tiriantis nusikaltimą praneša, kad moteris yra labai sukrėsta. Jis kreipiasi į žmones, kurie galbūt atpažįsta nusikaltėlius, ar buvo netoliese nusikaltimo vakarą. Turintys informacijos turėtų nedelsiant kreiptis į policiją.

Tiesa.com