aA
Vieno Indijos kaimo gydytojai skundžiasi, jog dėl “dievišką šlapimo kokteilį” parduodančio vietos šventiko sulaukia vis mažiau pacientų. Penžabo valstijoje esančio Chomo Ber Kalano kaimo gyventojai stoja į eiles prie šlapimą laiminančio 86 metų Tantriko Babos namų.
Šventikas nurodo savo pacientams atsinešti 5 litrus partnerio šlapimo, kurį vėliau jiems tenka išgerti.

Pasak jo, šlapimo kokteilis “gali padėti atsikratyti bet kokia pasaulyje egzistuojančia liga”.

“Išgėręs jo palaiminto kokteilio jaučiuosi lyg būčiau dvidešimtmetis. Nesulaukiu, kada ir vėl galėsiu gerti kokteilį”, - teigė 64 metų vietos ūkininkas Satwantas Singhas Bhullaras, tvirtinantis, jog šlapimo kokteilis padėjo išgydyti jo impotenciją.

“Jis per prievartą paverčia žmones šlapimo gėrėjais. Jau pats laikas, kad kas nors nutrauktų šitą nesąmonę arba mes būsime priversti uždaryti savo kliniką”, - teigė vietos gydytojas.

Pasak policijos atstovo spaudai, “tikėtina, jog gydytojai susiduria su sunkumais, tačiau į šį reikalą mes galime įsikišti tik tuo atveju, jeigu sulauksime oficialių skundų”.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.