aA
“BioWare” bei “Interplay” pranešė išsprendusios tarpusavio ginčus, kilusius dėl žaidimo “Neverwinter Nights”. Pagal naują susitarimą “Neverwinter Nights” leidyba užsiims įmonė “Infogrames”.
“Neverwinter Nights”
“Mes labai džiaugiamės, kad pagaliau pavyko pasiekti susitarimą su “Interplay”. Dabar galime pilnai susikoncentruoti ties “Neverwinter Nights” kūrimu ir perduoti jo leidybą į “Infogrames rankas”, - teigė“BioWare” atstovas Ray Muzyka.

“Bioware” jau pernai metų lapkritį paskelbė nutraukianti leidybos sutartį su “Interplay”, tačiau iki šiol bendrovėms nebuvo pavykę susitarti dėl kontrakto nutraukimo sąlygų.

“Neverwinter Nights” bus žaidimas vaidmenimis, kurio veiksmas rutuliosis senoviniame fantasy stiliaus pasaulyje. Naujajame produkte bus “single player” bei “multi player” režimai. Pastarąjį galės žaisti net 64 žaidėjai vienu metu.

Serijos “Baldur’s Gate” kūrėja “Bioware” naujausiąjį savo kūrinį tikisi baigti šių metų pirmąjį ketvirtį. Daugiau informacijos apie “Neverwinter Nights” galima rasti oficialiame žaidimo tinklapyje.