aA
Paštininko darbas - pakankamai sunkus, kartais pasitaiko laiškų, kuriuos tenka nešti į pasaulio kraštą. Vienas Japonijos paštininkas nusprendė, kad toks darbas - ne jo jėgoms ir kai kuriems žmonėms laiškų nenešė 14 metų. 42 metų japono namuose per tuos metus susikaupė apie 1100 laiškų.
Letters
Jis laiškų nenešdavo todėl, kad negalėdavo rasti, kur šie žmonės gyvena. Adresuose užrašytos gatvės daugiausiai buvo naujuose rajonuose, kurių paštininkas nežinojo. Pradžioje tingusis laiškanešys bandydavo surasti adresatus, tačiau ilgainiui suprato, kad paprasčiausiai nebegali to padaryti. Kreiptis į kolegas jam buvo nepatogu - bijojo būti apkaltintas kompetencijos stoka.

Taigi laiškų krūva jo namuose vis augo, o tų rajonų gyventojai ėmė skųstis, kad negauna nei laiškų, nei laikraščių. Buvo atliktas tyrimas, kuris sustojo ties paštininko namuose rasta laiškų krūva. Pašto skyriaus administracija tiesiog pakraupo ir šveitė tinginį iš darbo.

Buvo pasiūlyta netgi paduoti jį į teismą. Tačiau tai turės nuspręsti patys žmonės, kuriems buvo išdalinti paštininko namuose užsigulėję laiškai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.