aA
Artėjant rinkimams į Seimą, vis daugiau politinių partijų ir kandidatų pasitelkė internetą kaip savireklamos priemonę.
Dauguma Lietuvos politinių partijų jau gana seniai turi savo interneto tinklalapius. Artėjant rinkimams internetas pasipildė Nuosaikiųjų konservatorių sąjungos, Krikščionių demokratų partijos ir kitais tinklalapiais. Kai kurie kandidatai į Seimą (Nijolė Oželytė, Sigitas Kaktys) susikūrė netgi asmeninius interneto tinklalapius. Kiti pretendentai ( Gintaras Steponavičius, Vytautas Kvietkauskas) reklamai taip pat pasitelkė internetą.

Tarptautinės reklamos asociacijos Lietuvos skyriaus direktorius Raimondas Šeštakauskas BNS sakė, kad jau imama suprasti, jog internetas yra rimta vieta reklamai, internetu naudojasi vis daugiau vartotojų.

"Reklama internete yra labai perspektyvi sritis, nes nuolatos daugėja kompiuterių ir interneto vartotojų. Kandidatai į Seimą jau supranta reklamos internete svarbą", sakė R. Šeštakauskas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.