aA
Antradienį, 13.28 val., Bendrajame pagalbos centre Bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Vilniuje, Raistelių ir Salininkų gatvių sankryžoje, susidūrė du automobiliai, nukentėjo du žmonės.
Persekiodami savo skriaudikus, sumuštieji Vilniaus pakraštyje pateko į avariją
© DELFI

Informacija apie įvykį perduota Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stočiai, Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Nukentėjo vyras (kraujuoja sumuštas veidas) ir jauna moteris (krūtinės skausmai).

Netrukus ėmė aiškėti neįprastos šios avarijos aplinkybės. 13.24 val. policija gavo pranešimą apie muštynes Baltosios Vokės sodų g. Pranešėja teigė, kad mušeikos pasišalino automobiliu, o nukentėjusieji juos nusivijo automobiliu „VW Passat“.

O po keleto minučių gautas pranešimas apie avariją. Persekiojamas automobilis sėkmingai įveikė sankryžą, o persekiotojams nepavyko - išvažiuojant iš šalutinio kelio jų „VW Passat“ trenkėsi į techninės pagalbos „Mercedes“.

„VW Passat“ buvę vyras ir moteris teigė, jog nukentėjo ne susidūrimo metu, o per muštynes, įvykusias kiek anksčiau. Į ligoninę važiuoti jie nepageidavo.

Persekiodami savo skriaudikus, sumuštieji Vilniaus pakraštyje pateko į avariją
© DELFI
www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.