aA
Ruklos gyventoja Ieva Tuminauskienė teigia, kad naktį iš sekmadienio į pirmadienį netoli tos vietos, kur surastas dingusios Ievos Strazdauskaitės automobilis, girdėjusi pagalbos šauksmą.
Ruklos gyventoja I. Strazdauskaitės dingimo naktį girdėjo pagalbos šauksmą
© Stopkadras / DELFI.TV

Portalas lrytas.lt skelbia, kad moteris naktį su vyru rinko šovinių tūteles tarp Gaižiūnų karinio poligono ir Šveicarijos kaimo esančiame miške.

Policija moterį iškvietė į apklausą - galbūt ji tikrai girdėjusi dingusios ir kaip pagrobtos ieškomos I. Strazdauskaitės šauksmą. Moteris pasakojo, kad su vyru dėl papildomų pajamų tenka tūteles rinkti naktį, nes juos vis išvaiko Karo policijos pareigūnai.

Moters pasakojimo jos sutuoktinis negali patvirtini, anot I. Tuminauskienės, ji girdėjusi aidintį šauksmą „Jėzau, padėkite!“ iš gana toli, o sutuoktinis buvo užsidėjęs striukės gobtuvą. Dėl to ir galėjęs neišgirsti.

DELFI primena, kad Kovo 5 d. apie 21.00 val. gautas pranešimas, kad tamsiai rudos spalvos automobiliu „Audi A7“ apie 16.30 val. iš Plungės į Vilnių išvažiavo Ieva Strazdauskaitė (gimusi 1991 m.), kuri, pravažiavusi Kauną, pasak pranešėjo, dingo – dingo ryšys, vėliau telefonas buvo išjungtas. Dingusios merginos mama išplatino jautrų kreipimąsi ir pranešė, kad už informaciją sumokės 10 tūkst. eurų tam, kas padės surasti dukterį.

Policija paviešino „Audi“ automobilio (valst. Nr. JJG 070) nuotrauką. Juo važiavo dingusi mergina.

„Jei kas pastebėjote šį automobilį sekmadienio vakarą, praneškite policijai bendruoju pagalbos tel. 112. Svarbi bet kokia, net ir smulki detalė“, – primena pareigūnai.

Jaunos moters požymiai: 170 cm ūgio, liekno kūno sudėjimo, dėvėjo pilkos spalvos sportinį kostiumą, trumpą juodą striukę.

Asmenis, mačiusius merginą, žinančius galimą jos buvimo vietą ar turinčius tyrimui reikšmingos informacijos, prašome nedelsiant pranešti Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams telefonu (8 37) 303 450 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.