aA
Vos perduotas siuntinys kaliniui kaip mat atsidūrė prižiūrėtojų rankose, o kurjeris netrukus jau ne savo noru svečiavosi areštinėje.
Norėjo palengvinti gyvenimą kaliniams, bet žaibiška pareigūnų reakcija sužlugdė tokią gerumo akciją
© Kalėjimų departamento nuotr.

Kybartų pataisos namų pareigūnai praneša, kad žaibiškai, kai kalinimas buvo perduotas siuntinys ir pričiupo kurjerį.

Ketvirtadienį prie Kybartų pataisos namų atvažiavo automobilis, iš kurio išlipęs įtartinas asmuo per administracinio pastato langą kažką perdavė nuteistajam.

Įstaigos pareigūnai, operatyviai atvykę į įvykio vietą, perėmė du lipnia juosta apvyniotus paketus, kuriuos išardę rado 23 mobiliojo ryšio telefonus, 6 modemus, 2 laisvų rankų įrangas, 7 SIM korteles, 4 pakelius sausų mielių, 8 medicininius švirkštus su adatomis, 2 buteliukus tatuiravimo rašalo.

Asmuo, perdavęs nuteistajam draudžiamus turėti daiktus, sėdo į automobilį ir bandė pasišalinti, tačiau pareigūnų greitos reakcijos ir profesionalumo dėka buvo sulaikytas.

Sulaikytas asmuo ir paketai su nuteistiesiems draudžiamais turėti daiktais perduoti Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilkaviškio rajono policijos komisariato pareigūnams.

Šiuo metu Kybartų pataisos namuose bausmę atlieka 365 nuteistieji.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.