aA
Porelė, nusprendusi pažaisti meilės žaidimus bažnyčios klausykloje, išsirinko ne patį tinkamiausią momentą – kaip tik tuo metu bažnyčioje vagių ieškojo policijos pareigūnė.
Aistringoji pora, pastebėjusi tik kelis pagyvenusius lankytojus bažnyčioje, nusprendė, kad niekas neprieštaraus jų meilės žaidimams, tačiau jie nepamatė policijos pareigūnės.

Išgirdusi keistus garsus, sklindančius iš klausyklos, policininkė nusprendė išsiaiškinti, kas vyksta. Atitraukus klausyklos užuolaidas, ji pamatė besiglamonėjančius nuogus jaunuolius ir nedelsiant juos areštavo.

Iš pradžių pora bandė teisintis, kad jie neva ieškojo kunigo, vėliau jaunuolis sakė norėjęs tokioj neįprastoj vietoj pasipiršti savo draugei iš Slovakijos.

Jaunuoliams buvo pateikti kaltinimai dėl nepadoraus elgesio, tačiau bylą teko atidėti, nes šiuo metu policijos pareigūnė atostogauja ir negali duoti parodymų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.