aA
Vienas belgas netyčia iškrito iš trečio aukšto. Vyriškiui labai pasisekė, nes jis tik susigurino nosį. Pamatęs iš nosies lašantį kraują, vargšelis apalpo. Griūdamas ant žemės nelaimėlis susilaužė ranką.
Telefonai

Britai mėgsta ilsėtis ramiame Bekshilo miestelyje. Bet vieną dieną kurorto ramybei atėjo galas. Pramogų centrų čia nepadaugėjo, tačiau gyventojai nebegali apsikęsti nuolat be priežasties skambančių telefonų. Vietos telefono tarnyba negali paaiškinti gedimo priežasties. Gyventojai pasiskubino pareikšti, kad nemokės neteisingų pokalbių sąskaitų.

Juokdarys

Pramogų versle galioja negailestingi konkurencijos dėsniai. O ką daryti, jeigu klounų pasirodymai publikai visai nejuokingi? Vienas italas sugalvojo, kaip priversti teatro žiūrovus leipti iš juoko. Į salę jis prileisdavo linksminamųjų dujų. Už apgaulę teatro savininkas buvo areštuotas.

Elgeta

Į Genujos banką atėjęs elgeta lyg ir neatrodė turįs piktų kėslų. Jis tik siuntė savo kepurę ratu, prašydamas banko darbuotojų įmesti smulkių monetų. Kol gailestingi bankininkai tuštino savo pinigines, valkatos bičiuliai iš seifo pavogė 3 tūkst. dolerių (12 tūkst. Lt).

Rašysena

Į Niujorko banką atėjęs plėšikas, nenorėdamas išsiduoti, savo reikalavimą banko darbuotojai pateikė raštu. Tačiau jo raštas buvo toks neįskaitomas, kad kasininkė padavė raštelį apsaugos darbuotojui, kad tas jį perskaitytų. Apsauginis, taip pat nesugebėjęs perskaityti reikalavimo atiduoti pinigus, išgrūdo nevykėlį lauk.